Whey is the liquid that remains after the separation of casein and fat as curd during cheese making using rennet, the composition of which varies depending on the type of cheese and making technique. Whey is a precious water with high nutritional value, rich in milk sugar lactose and serum proteins.
Whey powder is obtained by pulverizing the liquid obtained by filtration from the precipitate during cheese formation by heat treatments.
50% Demineralized and 70% Demineralized Whey powder are produced.
Product Packaging Information
Product
Net
Gross
Palette
25 Kg
25,22 Kg
25,3
30 Bag
Shelf Life
Should be stored in a cool and dry place Shelf life: 1 year
Tercihlerinizi ve tekrar ziyaretlerinizi hatırlayarak size en uygun deneyimi sunmak için web sitemizde çerezleri kullanıyoruz. “Tümünü Kabul Et” seçeneğine tıklayarak TÜM çerezlerin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak, kontrollü bir onay vermek için "Çerez Ayarları"nı ziyaret edebilirsiniz.
Herhangi bir web sitesini ziyaret ettiğinizde site, tarayıcınızdan genellikle tanımlama bilgileri biçiminde olmak üzere bilgiler alabilir veya depolayabilir. Bu bilgiler; siz, tercihleriniz ya da cihazınız hakkında olabilir veya siteyi beklediğiniz şekilde çalıştırmak üzere kullanılabilir. Bilgiler çoğunlukla sizi doğrudan tanımlamaz ancak size daha kişiselleştirilmiş bir web deneyimi sunabilir. Bazı tanımlama bilgisi türlerine izin vermemeyi seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek ve varsayılan ayarlarımızı değiştirmek için farklı kategori başlıklarına tıklayın. Bununla birlikte, bazı tanımlama bilgisi türlerini engellediğinizde site deneyiminiz ve sunabildiğimiz hizmetler bu durumdan etkilenebilir.